Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Regels voor het plaatsen van een advertentie

Op Tweedehands.net is het in elke rubriek en voor iedereen volledig gratis om een advertentie te plaatsen. U dient er echt wel zorg voor te dragen de geplaatste advertenties aan onze regels voldoet. Deze regels zijn opgesteld om de wensen van de gebruikers van de website te dienen, adverteerders eerlijke kansen te geven en wettelijke / ethische normen te handhaven. Indien uw advertentie(s) niet aan onderstaande regels voldoet/voldoen, loopt u het risico dat (al dan niet na voorafgaande waarschuwing)

 • de advertentie wordt verwijderd;
 • uw account wordt verwijderd;
 • u wordt verbannen van de website;
 • in extreme gevallen, er aangifte wordt gedaan.

Let er op dat deze pagina gewijzigd kan worden. Zorg er dus voor dat u continu op de hoogte bent van de meest actuele regels.

Plaats de advertentie alleen in een direct gerelateerde subrubriek

Draag er zorg voor dat u de best gerelateerde subrubriek vindt waar u de advertentie plaatst. Zorg ervoor dat het product op directe wijze aansluit bij de subrubriek. Indien er geen geschikte subrubriek is, plaats de advertentie dan in een 'diverse'-subrubriek of mail ons uw subrubriek-suggestie.

Plaats maximaal twee advertenties voor één soortgelijk(e) product of dienst

Indien u van mening bent dat uw advertentie in meerdere subrubrieken past, dan is toegestaan om deze in twee verschillende subrubrieken te plaatsen. Indien u meerdere soortgelijke producten of diensten aanbiedt, dient u deze in maximaal twee advertenties onder te brengen. Soortgelijk wil zeggen dat de producten of diensten slechts in zeer beperkte mate van elkaar afwijken (bijvoorbeeld alleen in kleur, formaat, type of model).

Voorwaarden advertentietekst en -opmaak

 • Maak in de titel in het kort doch expliciet duidelijk wat u aanbiedt
 • Beschrijf in uw omschrijving zo volledig en correct mogelijk wat u aanbiedt
 • Gebruik geen irrelevante sleutelwoorden zonder directe relatie met uw aanbod (keyword-spamming)
 • Het is aan te raden één of meerdere foto's te plaatsen. Dit dient wel overeen te komen met uw aanbod.
 • Gebruik extra opmaak slechts ter verduidelijking van de advertentie. Vermijd het gebruik van caps-lock.
 • Respecteer het intellectueel eigendomsrecht bij zowel de advertentietekst als foto's.

Gratis website-vermelding

 • Het is toegestaan om te linken naar een webpagina met meer informatie over uw product, dienst of bedrijf. Indien het om een informerende webpagina gaat hoeft deze webpagina niet per se in uw beheer te zijn.
 • Het is niet toegestaan om een advertentie te plaatsen met als directe of indirecte doel het lokken van extra bezoekers naar een bepaalde webpagina.
 • Het is niet toegestaan om een webpagina te vermelden die geen directe relatie heeft met uw advertentie.
 • Het is niet toegestaan om te verwijzen naar een gesponsorde webpagina of een webpagina die voornamelijk bestaat uit gesponsorde koppelingen.

Ongewenste producten en diensten

Producten waarvan de verkoop strafbaar is en diensten die onrechtmatig zijn, mogen uiteraard niet verhandeld wordt op Tweedehands.net. Bij mogelijk verdacht aanbod dient in de advertentie aangetoond te worden (bijvoorbeeld m.b.v. een registratienummer) dat het aanbod legaal is. Bij twijfel zal uw advertentie verwijderd worden.
Merk op dat Tweedehands.net te allen tijde het recht heeft om (zonder verdere kennisgeving) advertenties of gebruikeraccounts te verwijderen en/of te wijzigen.

Erotisch materiaal

Om tegemoet te komen aan de gebruikers met erotiek-gerelateerd aanbod of gebruikers die erotische contacten zoeken, is er een rubriek Erotiek. Uitsluitend in deze rubriek mogen erotische advertenties geplaatst worden. Erotische afbeeldingen of advertentie-omschrijvingen in andere rubrieken (zoals bijvoorbeeld Contacten en dating) zal streng aangepakt worden!!

Favorieten (0)