Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de zoekbalk Ga naar voettekst
Tweedehands logo

Over Tweedehands

Hartelijk welkom bij Tweedehands.net! Bij Tweedehands.net hebben we ons vanaf het begin het doel gesteld om de koop en verkoop van tweedehands spullen een stuk eenvoudiger en toegankelijker te maken. In de loop der tijd zijn we uitgegroeid van een bescheiden lokale start-up naar een van de grootste platforms voor het handelen in tweedehands goederen online.

Bij Tweedehands.net draait alles om het ontdekken van tweedehands schatten en het vinden van fantastische koopjes. Sinds we van start zijn gegaan, hebben we ons met veel enthousiasme ingezet om een brug te slaan tussen kopers en verkopers, binnen een online omgeving die zowel gemakkelijk in gebruik als veilig is. We streven ernaar om een duurzame gemeenschap te vormen, waar gebruikte items een nieuw leven vinden. Zo leveren we samen een positieve bijdrage aan de circulaire economie en helpen we de verspilling van waardevolle grondstoffen te verminderen.

Wat Tweedehands.net zo speciaal maakt, is onze focus op uitsluitend tweedehands goederen. En goed nieuws voor de particuliere verkoper: het plaatsen van advertenties is volledig kosteloos. Of het nu gaat om je auto, je huis, of zelfs je fiets, je betaalt helemaal niets. Het blijft volledig gratis voor jou.